1
Omytou rybu důkladně osušte papírovou utěrkou, pokrájejte na menší kousky a obalte v kukuřičném škrobu.
2
V misce metličkou smíchejte sójovou omáčku s vodou, cukrem, sezamovým olejem, prolisovaným česnekem a špetkou bílého pepře. Míchejte, dokud se cukr zcela nerozpustí.
3
Omytou brokolici a květák pokrájejte na menší růžičky. Brambory omyjte a rozpulte. Zeleninu vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem, zakápněte olivovým olejem, osolte a opepřete.
4
Na plech vyskládejte i rybu a zakapejte polovinou omáčky. Pečte v troubě předehřáté na 180 ºC asi 20 minut.
5
Tresku servírujte se zeleninou, zakápněte zbylou omáčkou a ozdobte pokrájenou jarní cibulkou, chilli vločkami a čerstvým tymiánem.
1
Omytou rybu důkladně osušte papírovou utěrkou, pokrájejte na menší kousky a obalte v kukuřičném škrobu.
2
V misce metličkou smíchejte sójovou omáčku s vodou, cukrem, sezamovým olejem, prolisovaným česnekem a špetkou bílého pepře. Míchejte, dokud se cukr zcela nerozpustí.
3
Omytou brokolici a květák pokrájejte na menší růžičky. Brambory omyjte a rozpulte. Zeleninu vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem, zakápněte olivovým olejem, osolte a opepřete.
4
Na plech vyskládejte i rybu a zakapejte polovinou omáčky. Pečte v troubě předehřáté na 180 ºC asi 20 minut.
5
Tresku servírujte se zeleninou, zakápněte zbylou omáčkou a ozdobte pokrájenou jarní cibulkou, chilli vločkami a čerstvým tymiánem.