Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyTreska s brokolicí a pečenými bramborami
Albert logoAlbert logo
  • Treska s brokolicí a pečenými bramborami

Treska s brokolicí a pečenými bramborami

Treska s brokolicí a pečenými bramborami
Snadné
16-30 minut
5/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Treska tmavá 800 g
  • Voda 4 plž
  • Sojová omáčka 4 plž
  • Cukr krupicový 2 plž
  • Škrob kukuřičný 2 plž
  • Olej sezamový 2 člž
  • Česnek 2 strouž.
  • Brokolice 250 g
  • Bílý pepř
  • Brambory gurmánské 400 g
  • Sůl
  • Květák 250 g
  • Pepř
  • Cibulka jarní 2 ks
  • Olej olivový 4 plž
  • Chilli vločky 1 člž
  • Tymián čerstvý 1 snít.
  • Treska tmavá 800 g
  • Voda 4 plž
  • Sojová omáčka 4 plž
  • Cukr krupicový 2 plž
  • Škrob kukuřičný 2 plž
  • Olej sezamový 2 člž
  • Česnek 2 strouž.
  • Brokolice 250 g
  • Bílý pepř
  • Brambory gurmánské 400 g
  • Sůl
  • Květák 250 g
  • Pepř
  • Cibulka jarní 2 ks
  • Olej olivový 4 plž

Příprava

1
Omytou rybu důkladně osušte papírovou utěrkou, pokrájejte na menší kousky a obalte v kukuřičném škrobu.
2
V misce metličkou smíchejte sójovou omáčku s vodou, cukrem, sezamovým olejem, prolisovaným česnekem a špetkou bílého pepře. Míchejte, dokud se cukr zcela nerozpustí.
3
Omytou brokolici a květák pokrájejte na menší růžičky. Brambory omyjte a rozpulte. Zeleninu vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem, zakápněte olivovým olejem, osolte a opepřete.
4
Na plech vyskládejte i rybu a zakapejte polovinou omáčky. Pečte v troubě předehřáté na 180 ºC asi 20 minut.
5
Tresku servírujte se zeleninou, zakápněte zbylou omáčkou a ozdobte pokrájenou jarní cibulkou, chilli vločkami a čerstvým tymiánem.
1
Omytou rybu důkladně osušte papírovou utěrkou, pokrájejte na menší kousky a obalte v kukuřičném škrobu.
2
V misce metličkou smíchejte sójovou omáčku s vodou, cukrem, sezamovým olejem, prolisovaným česnekem a špetkou bílého pepře. Míchejte, dokud se cukr zcela nerozpustí.
3
Omytou brokolici a květák pokrájejte na menší růžičky. Brambory omyjte a rozpulte. Zeleninu vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem, zakápněte olivovým olejem, osolte a opepřete.
4
Na plech vyskládejte i rybu a zakapejte polovinou omáčky. Pečte v troubě předehřáté na 180 ºC asi 20 minut.
5
Tresku servírujte se zeleninou, zakápněte zbylou omáčkou a ozdobte pokrájenou jarní cibulkou, chilli vločkami a čerstvým tymiánem.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 2 dny

Od 18.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 9 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 2 dny

Od 20.11.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 9 dní

Od 04.12.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 2 dny

Od 18.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 9 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 2 dny

Od 04.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 9 dní

Od 04.12.2024 do 31.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.