1
Troubu předehřejte na 180 °C.
2
Na rozpáleném olivovém oleji opečte osolené filety tresky dozlatova. Vyjměte a přilijte do pánve zbylý olej.
3
Opečte nadrobno pokrájené šalotky dosklovata. Přisypte rozmělněný česnek a cherry rajčata. Za stálého míchání opékejte 3 minuty a podlijte vínem. Nechte odpařit, přidejte loupaná rajčata a okořeňte. Prohřívejte 5 minut.
4
Vraťte rybu, vsypte olivy a pečte 10 minut.
5
Plátky bagety opečte v topinkovači nebo v troubě spolu s rybou dozlatova.
6
Rybu v rajčatové omáčce podávejte s opečenou bagetou, posypanou čerstvým tymiánem nebo bazalkou, v doprovodu bílého vína.
1
Troubu předehřejte na 180 °C.
2
Na rozpáleném olivovém oleji opečte osolené filety tresky dozlatova. Vyjměte a přilijte do pánve zbylý olej.
3
Opečte nadrobno pokrájené šalotky dosklovata. Přisypte rozmělněný česnek a cherry rajčata. Za stálého míchání opékejte 3 minuty a podlijte vínem. Nechte odpařit, přidejte loupaná rajčata a okořeňte. Prohřívejte 5 minut.
4
Vraťte rybu, vsypte olivy a pečte 10 minut.
5
Plátky bagety opečte v topinkovači nebo v troubě spolu s rybou dozlatova.
6
Rybu v rajčatové omáčce podávejte s opečenou bagetou, posypanou čerstvým tymiánem nebo bazalkou, v doprovodu bílého vína.