ReceptyTradiční smažený sýr zvaný „smažák“ s domácí tatarkou
Tradiční smažený sýr zvaný „smažák“ s domácí tatarkou
Snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Vegetariánské
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 50 g
Majonéza 200 g
Jogurt bílý 1 plž
Hořčice plnotučná 1 člž
Kyselé okurky 2 ks
Kapary 2 člž
Sůl
Cibulka jarní 1 ks
Brambory typu B 1 kg
Pažitka čerstvá 1 hrs.
Citron 1/2 ks
Pepř
Eidam bloček 600 g
Mouka hladká 600 g
Strouhanka 200 g
Olej řepkový 400 ml
Vejce 2 ks
Máslo 50 g
Majonéza 200 g
Jogurt bílý 1 plž
Hořčice plnotučná 1 člž
Kyselé okurky 2 ks
Kapary 2 člž
Sůl
Cibulka jarní 1 ks
Brambory typu B 1 kg
Pažitka čerstvá 1 hrs.
Citron 1/2 ks
Pepř
Eidam bloček 600 g
Mouka hladká 600 g
Strouhanka 200 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!