Ctíte tradice a u štědrovečerní večeře nedáte dopustit na rybu? Tak zkuste tradičního kapra připravit podle našeho receptu. Poradíme vám, jak rybu zpracovat, naučíme, jak připravit filety a navrch pro vás máme i několik tipů od zkušených kuchařů.
Náročné
46-60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení
6 porcí
Máslo přepuštěné ghí
Sůl
Kapr půlky 1 ks
Mouka hladká
Pepř
Vejce 2,5 ks
Strouhanka
Petržel hladkolistá 1 svaz.
Pažitka čerstvá 1 svaz.
Tymián čerstvý 1 svaz.
Citron 1 ks
Máslo přepuštěné ghí
Sůl
Kapr půlky 1 ks
Mouka hladká
Pepř
Vejce 2,5 ks
Strouhanka
Petržel hladkolistá 1 svaz.
Pažitka čerstvá 1 svaz.
Tymián čerstvý 1 svaz.
Citron 1 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!