1
Do misky prosejte 230 g moučkového cukru a 2 lžičky kukuřičného škrobu. Škrob dodá potřebnou elasticitu.
2
Přidejte bílek z 1 vejce, pár kapek šťávy z citronu a vymíchejte do lesklé polevy. Citron přidávejte postupně, tím si zajistíte správnou konzistenci polevy. Nesmí být moc hustá ani moc řídká.
3
Nejlépe se vám s polevou bude pracovat díky cukrářskému pytlíku. Ten naplňte polevou pomocí lžíce.
4
Polevou můžete zdobit nejen perníčky, ale třeba i sušenky nebo i dorty a jiné zákusky. Perníčky zdobte, až jsou opravdu vychladlé, poté nechte v pokojové teplotě zaschnout. Jakmile je poleva suchá, můžete začít mlsat.
1
Do misky prosejte 230 g moučkového cukru a 2 lžičky kukuřičného škrobu. Škrob dodá potřebnou elasticitu.
2
Přidejte bílek z 1 vejce, pár kapek šťávy z citronu a vymíchejte do lesklé polevy. Citron přidávejte postupně, tím si zajistíte správnou konzistenci polevy. Nesmí být moc hustá ani moc řídká.
3
Nejlépe se vám s polevou bude pracovat díky cukrářskému pytlíku. Ten naplňte polevou pomocí lžíce.
4
Polevou můžete zdobit nejen perníčky, ale třeba i sušenky nebo i dorty a jiné zákusky. Perníčky zdobte, až jsou opravdu vychladlé, poté nechte v pokojové teplotě zaschnout. Jakmile je poleva suchá, můžete začít mlsat.