Tradiční bramborový salát je neodmyslitelnou součástí českých Vánoc. Tento recept kombinuje vařené brambory, mrkev, celer, petržel, kyselé okurky a vejce s lahodným dresinkem z majonézy, jogurtu a hořčice. Výsledkem je krémový a chutný salát, který skvěle doplní jakýkoliv sváteční stůl.
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Vánoce
Příloha
Ingredience
Složení
4 porce
Cibule červená 1 ks
Brambory typu A 1 kg
Sůl
Celer 80 g
Mrkev 2 ks
Petržel 1 ks
Kyselé okurky 6 ks
Majonéza 3 plž
Kyselé okurky lák 2 plž
Hořčice plnotučná 2 člž
Jogurt bílý 100 g
Vejce 4 ks
Pažitka čerstvá 1 hrs.
Pepř
Cibule červená 1 ks
Brambory typu A 1 kg
Sůl
Celer 80 g
Mrkev 2 ks
Petržel 1 ks
Kyselé okurky 6 ks
Majonéza 3 plž
Kyselé okurky lák 2 plž
Hořčice plnotučná 2 člž
Jogurt bílý 100 g
Vejce 4 ks
Pažitka čerstvá 1 hrs.
Pepř
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!