Bramboráky jsou českou oblíbenou klasikou. Jak si je připravit, aby nebyly náročné na přípravu? Vyzkoušejte tento jednoduchý recept.
Snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Brambory typu C 1 kg
Vejce 2 ks
Mouka hladká 3 plž
Česnek 4 strouž.
Pepř
Sůl
Majoránka čerstvá 3,5 plž
Tvaroh polotučný 1,5 člž
Sádlo
Brambory typu C 1 kg
Vejce 2 ks
Mouka hladká 3 plž
Česnek 4 strouž.
Pepř
Sůl
Majoránka čerstvá 3,5 plž
Tvaroh polotučný 1,5 člž
Sádlo
Alergeny
Vejce a výrobky z nich
Mléko a výrobky z něj
Obiloviny obsahující lepek
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!