1
Očistěte tresku. Osolte, opepřete a orestujte na pánvi z obou stran.
2
Šalotku, červenou cibuli a česnek oloupejte. Tresku rozmělněte a promíchejte spolu s pokrájeným koprem, majonézou, nadrobno pokrájenou šalotkou, prolisovaným stroužkem česneku a citronovou šťávou. Dochuťte solí a pepřem.
3
Tortillové placky nahřejte na pánvi a naplňte natrhaným ledovým salátem a špenátem. Přidejte pomazánku a na tenká půlkolečka nakrájenou červenou cibuli.
4
TIP: vyzkoušejte špenát z naší Tržnice
5
vitamin K – zdroj vitamínu K , který přispívá k normální srážlivosti krve
1
Očistěte tresku. Osolte, opepřete a orestujte na pánvi z obou stran.
2
Šalotku, červenou cibuli a česnek oloupejte. Tresku rozmělněte a promíchejte spolu s pokrájeným koprem, majonézou, nadrobno pokrájenou šalotkou, prolisovaným stroužkem česneku a citronovou šťávou. Dochuťte solí a pepřem.
3
Tortillové placky nahřejte na pánvi a naplňte natrhaným ledovým salátem a špenátem. Přidejte pomazánku a na tenká půlkolečka nakrájenou červenou cibuli.
4
TIP: vyzkoušejte špenát z naší Tržnice
5
vitamin K – zdroj vitamínu K , který přispívá k normální srážlivosti krve