1
Cizrnu namočte na 8 hodin do vody. Slijte a v čisté vodě vařte na mírném ohni 1 hodinu doměkka, ke konci vaření osolte. Slijte a nechte v sítu okapat.
2
Tofu podélně rozpulte a poté příčně překrojte na trojúhelníky. Koření smíchejte dohromady a vzniklou směsí tofu okořeňte. Opékejte na polovině množství oleje z obou stran 2 minuty. Vyjměte a nechte na ubrousku okapat.
3
Pánev vytřete ubrouskem. Vlijte zbylý olej a orestujte na něm na nudličky nakrájenou mrkev, cuketu a rozmělněný česnek, 2 minuty. Přisypte cizrnu, osolte, vlijte balsamikový ocet a odstavte.
4
Rukolu, cizrnový salát a tofu rozdělte do krabiček.
1
Cizrnu namočte na 8 hodin do vody. Slijte a v čisté vodě vařte na mírném ohni 1 hodinu doměkka, ke konci vaření osolte. Slijte a nechte v sítu okapat.
2
Tofu podélně rozpulte a poté příčně překrojte na trojúhelníky. Koření smíchejte dohromady a vzniklou směsí tofu okořeňte. Opékejte na polovině množství oleje z obou stran 2 minuty. Vyjměte a nechte na ubrousku okapat.
3
Pánev vytřete ubrouskem. Vlijte zbylý olej a orestujte na něm na nudličky nakrájenou mrkev, cuketu a rozmělněný česnek, 2 minuty. Přisypte cizrnu, osolte, vlijte balsamikový ocet a odstavte.
4
Rukolu, cizrnový salát a tofu rozdělte do krabiček.