1
Troubu předehřejte na 160 °C. Bílou čokoládu nalámejte do jedné misky, do druhé pak tmavou čokoládu. K bílé přidejte mléko, vanilkový extrakt, 50 g másla a 55 g cukru. K tmavé 1 lžíci horké vody, instantní kávu a zbylé máslo i cukr. Postupně obě mísy zahřívejte nad vroucí vodou (tak, aby se voda nikdy nedotkla dna mísy) a promíchávejte do hladkých krémů. Vejce postupně, po jednom, našlehejte a jedno přidejte ke směsi s bílou čokoládou, druhé ke směsi s tmavou čokoládou. Hladkou mouku smíchejte s kypřicím práškem do pečiva a polovinu směsi vmíchejte k bílé čokoládě a směs rozdělte na dno 8 formiček na muffiny o objemu asi 80 ml. Zbylou mouku smíchejte s kakaem a přidejte ke směsi s tmavou čokoládou a těsto rozdělte na bílý základ.