1
Steaky z obou stran osolte, opepřete a potřete olivovým olejem. Poté je na grilovací pánvi opečte 2 minuty z každé strany. „Steaky nechte 3 minuty odležet, aby se v nich vyrovnala teplota a po rozkrojení nevytekla všechna šťáva. Až poté je nakrájejte přes vlákna na tenké plátky,“ radí Jiří Štift.
2
V mixéru připravte dresink: postupně do něj dejte šťávu z jedné limety, rybí omáčku, mátu, chilli papričku, česnek a cukr a rozmixujte dohladka.
3
Mango a papáju nakrájejte na kousky a spolu s kuličkami vína, nudličkami pórku, limetou a masem naaranžujte na talíř. Ozdobte mátou a podávejte s dresinkem v jiné misce.
1
Steaky z obou stran osolte, opepřete a potřete olivovým olejem. Poté je na grilovací pánvi opečte 2 minuty z každé strany. „Steaky nechte 3 minuty odležet, aby se v nich vyrovnala teplota a po rozkrojení nevytekla všechna šťáva. Až poté je nakrájejte přes vlákna na tenké plátky,“ radí Jiří Štift.
2
V mixéru připravte dresink: postupně do něj dejte šťávu z jedné limety, rybí omáčku, mátu, chilli papričku, česnek a cukr a rozmixujte dohladka.
3
Mango a papáju nakrájejte na kousky a spolu s kuličkami vína, nudličkami pórku, limetou a masem naaranžujte na talíř. Ozdobte mátou a podávejte s dresinkem v jiné misce.