1
V hrnci rozehřejte 1 lžíci oleje z rajčat a opečte na něm plátky česneku. Zalijte je vývarem a přiveďte k varu. Vložte těstoviny a vařte je 8–10 minut, aby byly al dente. Mezitím pokrájejte brokolici, mrkev, sušená rajčata a rozdrobte sýr.
2
Zeleninu, sýr a sušená rajčata přidejte do hrnce a promíchejte do hladké omáčky. Stáhněte oheň, přikryjte pokličkou a povařte další 2–4 minuty, aby zelenina změkla. Podle chuti osolte a opepřete.
3
Podávejte posypané parmazánem a lístky bazalky.
1
V hrnci rozehřejte 1 lžíci oleje z rajčat a opečte na něm plátky česneku. Zalijte je vývarem a přiveďte k varu. Vložte těstoviny a vařte je 8–10 minut, aby byly al dente. Mezitím pokrájejte brokolici, mrkev, sušená rajčata a rozdrobte sýr.
2
Zeleninu, sýr a sušená rajčata přidejte do hrnce a promíchejte do hladké omáčky. Stáhněte oheň, přikryjte pokličkou a povařte další 2–4 minuty, aby zelenina změkla. Podle chuti osolte a opepřete.
3
Podávejte posypané parmazánem a lístky bazalky.