1
V rendlíku rozehřejte olej a máslo a nechte zesklovatět najemno nakrájenou cibuli. Přidejte česnek, pár sekund ho nechte rozvonět a zalijte rajčatovým pyré.
2
Osolte, opepřete, oslaďte, přiveďte k varu, stáhněte plamen a půl hodiny povařte. Mezitím uvařte těstoviny podle návodu na obalu. Až je budete cedit, nechte si hrnek vody, v níž se vařily.
3
Omáčku odstavte a vmíchejte smetanu. Přidejte sýr, dosolte, případně doslaďte a nařeďte vodou z těstovin. Promíchejte s těstovinami, ozdobte parmazánem a bazalkou a podávejte.
1
V rendlíku rozehřejte olej a máslo a nechte zesklovatět najemno nakrájenou cibuli. Přidejte česnek, pár sekund ho nechte rozvonět a zalijte rajčatovým pyré.
2
Osolte, opepřete, oslaďte, přiveďte k varu, stáhněte plamen a půl hodiny povařte. Mezitím uvařte těstoviny podle návodu na obalu. Až je budete cedit, nechte si hrnek vody, v níž se vařily.
3
Omáčku odstavte a vmíchejte smetanu. Přidejte sýr, dosolte, případně doslaďte a nařeďte vodou z těstovin. Promíchejte s těstovinami, ozdobte parmazánem a bazalkou a podávejte.