Tento recept na bezlepkové těstoviny s čočkou představují výživný a chutný pokrm, který spojuje jemnou červenou čočku s rajčátky, bylinkami, kapkou vína a parmezánem. Tento recept je ideální pro milovníky těstovin hledající zdravější alternativu. Příprava je snadná a rychlá, což z něj činí skvélé jídlo pro každodenní vaření.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Čočka červená 150 g
Mrkev 2 ks
Olej olivový
Řapíkatý celer 4 řap.
Cibule 1 ks
Paprika červená 1 ks
Česnek 4 strouž.
Tymián sušený 1/2 člž
Oregano sušené 1 člž
Rajčata krájená v plechovce 400 g
Rajský protlak 2 plž
Červené víno 100 ml
Vývar hovězí 500 ml
Parmazán 120 g
Špagety bezlepkové 400 g
Čočka červená 150 g
Mrkev 2 ks
Olej olivový
Řapíkatý celer 4 řap.
Cibule 1 ks
Paprika červená 1 ks
Česnek 4 strouž.
Tymián sušený 1/2 člž
Oregano sušené 1 člž
Rajčata krájená v plechovce 400 g
Rajský protlak 2 plž
Červené víno 100 ml
Vývar hovězí 500 ml
Parmazán 120 g
Špagety bezlepkové 400 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!