1
Česnek nakrájejte na plátky, rajčata rozpulte.
2
Na olivovém oleji orestujte česnek dozlatova. Přidejte rajčata a 5 minut je duste, aby změkla a pustila šťávu. Poté přilijte víno a nechte ho odpařit. Osolte, opepřete a promíchejte s lístky bazalky.
3
Těstoviny uvařte podle návodu. Sceďte a promíchejte s připravenou omáčkou. Pokapejte bazalkovým pestem a posypejte hoblinkami parmazánu. Ozdobte lístky čerstvé bazalky.
1
Česnek nakrájejte na plátky, rajčata rozpulte.
2
Na olivovém oleji orestujte česnek dozlatova. Přidejte rajčata a 5 minut je duste, aby změkla a pustila šťávu. Poté přilijte víno a nechte ho odpařit. Osolte, opepřete a promíchejte s lístky bazalky.
3
Těstoviny uvařte podle návodu. Sceďte a promíchejte s připravenou omáčkou. Pokapejte bazalkovým pestem a posypejte hoblinkami parmazánu. Ozdobte lístky čerstvé bazalky.