1
Těstoviny uvařte, slijte, propláchněte a nechte okapat. Promíchejte se lžící oleje a dejte stranou.
2
Fazolky a hrášek vařte 6 minut v osolené vodě, sceďte a ihned zchlaďte v míse s vodou a ledem. Vodu slijte.
3
V míse smíchejte ředkvičky nakrájené na tenké plátky, fazolky, hrášek, cizrnu, nadrobno nasekané bylinky (pár lístků si nechte na ozdobu) a těstoviny.
4
Na dresink smíchejte v misce zbylý olej, ocet, cukr, lžičku soli a pepř. Přelijte jím těstovinový salát a promíchejte. Ozdobte petrželkou, mátou a plátky citronu.
1
Těstoviny uvařte, slijte, propláchněte a nechte okapat. Promíchejte se lžící oleje a dejte stranou.
2
Fazolky a hrášek vařte 6 minut v osolené vodě, sceďte a ihned zchlaďte v míse s vodou a ledem. Vodu slijte.
3
V míse smíchejte ředkvičky nakrájené na tenké plátky, fazolky, hrášek, cizrnu, nadrobno nasekané bylinky (pár lístků si nechte na ozdobu) a těstoviny.
4
Na dresink smíchejte v misce zbylý olej, ocet, cukr, lžičku soli a pepř. Přelijte jím těstovinový salát a promíchejte. Ozdobte petrželkou, mátou a plátky citronu.