1
Přiveďte k varu cukr s oloupaným, nadrobno pokrájeným zázvorem a vodou. Svařte na sirup, přibližně 10–15 minut. Přeceďte přes jemné sítko a nechte zchladnout na pokojovou teplotu.
2
V mělké misce s citronovou šťávou namočte vršky sklenic. Následně vložte sklenice do soli. Vznikne tak efektní krystalický lem.
3
V shakeru promíchejte šťávu ze 3 limetek, tequilu, 40 ml zázvorového sirupu a led.
4
Vzniklou tekutinu rozlijte do sklenic, dolijte proseccem a ozdobte limetkou a tymiánem.
1
Přiveďte k varu cukr s oloupaným, nadrobno pokrájeným zázvorem a vodou. Svařte na sirup, přibližně 10–15 minut. Přeceďte přes jemné sítko a nechte zchladnout na pokojovou teplotu.
2
V mělké misce s citronovou šťávou namočte vršky sklenic. Následně vložte sklenice do soli. Vznikne tak efektní krystalický lem.
3
V shakeru promíchejte šťávu ze 3 limetek, tequilu, 40 ml zázvorového sirupu a led.
4
Vzniklou tekutinu rozlijte do sklenic, dolijte proseccem a ozdobte limetkou a tymiánem.