ReceptyTeplý salát s quinoou a růžičkovou kapustou
Teplý salát s quinoou a růžičkovou kapustou
Snadné
31-45 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Dýně Hokkaidó 1/2 ks
Sůl
Pepř
Quinoa 100 g
Cizrna sterilovaná 400 g
Kapusta růžičková 350 g
Vlašské ořechy nasekané 45 g
Brusinky sušené 1 hrs.
Olej olivový 140 ml
Vinný ocet 60 ml
Med 120 ml
Hořčice dijonská 1,5 plž
Hořčičné semínko 1 plž
Dýně Hokkaidó 1/2 ks
Sůl
Pepř
Quinoa 100 g
Cizrna sterilovaná 400 g
Kapusta růžičková 350 g
Vlašské ořechy nasekané 45 g
Brusinky sušené 1 hrs.
Olej olivový 140 ml
Vinný ocet 60 ml
Med 120 ml
Hořčice dijonská 1,5 plž
Hořčičné semínko 1 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!