ReceptyTempehové výpečky s kedlubnovým zelím a špaldovými špeclemi
Tempehové výpečky s kedlubnovým zelím a špaldovými špeclemi
Věrohodně inspirované českou klasikou a přitom poskládané výhradně ze zdravých surovin. Voní a chutná tak báječně, že maso nebudete vůbec postrádat.
Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Vegetariánské
Hlavní chod
Ingredience
Složení
3 porce
Cibule 3 ks
Olej slunečnicový
Česnek 4 strouž.
Tempeh 400 g
Škrob kukuřičný 1 plž
Sojová omáčka 3 plž
Mléko 150 ml
Mouka špaldová celozrnná 250 g
Vejce 3 ks
Baby špenát 150 g
Cukr krupicový 1 plž
Kedlubna 2 ks
Sůl
Kmín celý 1 člž
Brambory 1 ks
Kvasný ocet
Cibule 3 ks
Olej slunečnicový
Česnek 4 strouž.
Tempeh 400 g
Škrob kukuřičný 1 plž
Sojová omáčka 3 plž
Mléko 150 ml
Mouka špaldová celozrnná 250 g
Vejce 3 ks
Baby špenát 150 g
Cukr krupicový 1 plž
Kedlubna 2 ks
Sůl
Kmín celý 1 člž
Brambory 1 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!