1
Brambory ve slupce omyjte a nakrájejte na hranolky. Propláchněte studenou vodou a 5 minut povařte. Sceďte a nechte vychladnout.
2
Šalotku a petrželku nakrájejte nadrobno. V míse promíchejte maso, žloutky, hořčici, tabasko, brandy, balsamiko, kapary, šalotku, petrželku, osolte a opepřete.
3
Rozpalte hlubší pánev, vlijte vysokou vrstvu řepkového oleje a usmažte v ní hranolky dozlatova. Nechte okapat na ubrousku.
4
V menší misce připravte medovohořčicový dresink. Olivový olej, hořčici, med, ocet, sůl a pepř vyšlehejte. Promíchejte se salátem a ihned podávejte s tatarákem a hranolky.
1
Brambory ve slupce omyjte a nakrájejte na hranolky. Propláchněte studenou vodou a 5 minut povařte. Sceďte a nechte vychladnout.
2
Šalotku a petrželku nakrájejte nadrobno. V míse promíchejte maso, žloutky, hořčici, tabasko, brandy, balsamiko, kapary, šalotku, petrželku, osolte a opepřete.
3
Rozpalte hlubší pánev, vlijte vysokou vrstvu řepkového oleje a usmažte v ní hranolky dozlatova. Nechte okapat na ubrousku.
4
V menší misce připravte medovohořčicový dresink. Olivový olej, hořčici, med, ocet, sůl a pepř vyšlehejte. Promíchejte se salátem a ihned podávejte s tatarákem a hranolky.