1
Šalotku nakrájejte nadrobno, česnek utřete. Promíchejte s masem, přidejte lžíci kaparů, olej a hořčici. Nechte 4 hodiny uležet v lednici.
2
Bagetu nakrájejte na plátky, položte na grilovací rošt a z obou stran krátce opečte.
3
Před podáváním tatarák vytvarujte pomocí kulaté formičky vytřené olejem a posypte zbývajícími kapary. Podávejte s hoblinkami parmazánu, ogrilovanou bagetou a ozdobte petrželkou.
1
Šalotku nakrájejte nadrobno, česnek utřete. Promíchejte s masem, přidejte lžíci kaparů, olej a hořčici. Nechte 4 hodiny uležet v lednici.
2
Bagetu nakrájejte na plátky, položte na grilovací rošt a z obou stran krátce opečte.
3
Před podáváním tatarák vytvarujte pomocí kulaté formičky vytřené olejem a posypte zbývajícími kapary. Podávejte s hoblinkami parmazánu, ogrilovanou bagetou a ozdobte petrželkou.