1
Ve větší míse promíchejte maso, 6 lžic oleje, sójovou a worcesterskou omáčku, 2 hrsti nadrobno pokrájeného koriandru a 2 nadrobno pokrájené chilli papričky. Odložte do chladu odpočívat.
2
Dužinu avokáda a manga pokrájejte na kostičky. Promíchejte s limetovou šťávou.
3
Kulatou formičku o průměru asi 8 cm vymazanou olejem položte na servírovací podklad. Navrstvěte do jedné třetiny masovou směs, do druhé třetiny avokádovomangovou směs a do třetí třetiny opět maso.
4
Formičku pomalým tahem odejměte, vrch tataráku ozdobte zbývající avokádovomangovou směsí, kolečky chilli papričky, lístky koriandru a posypte sezamovými semínky. Podávejte s rukolou.
1
Ve větší míse promíchejte maso, 6 lžic oleje, sójovou a worcesterskou omáčku, 2 hrsti nadrobno pokrájeného koriandru a 2 nadrobno pokrájené chilli papričky. Odložte do chladu odpočívat.
2
Dužinu avokáda a manga pokrájejte na kostičky. Promíchejte s limetovou šťávou.
3
Kulatou formičku o průměru asi 8 cm vymazanou olejem položte na servírovací podklad. Navrstvěte do jedné třetiny masovou směs, do druhé třetiny avokádovomangovou směs a do třetí třetiny opět maso.
4
Formičku pomalým tahem odejměte, vrch tataráku ozdobte zbývající avokádovomangovou směsí, kolečky chilli papričky, lístky koriandru a posypte sezamovými semínky. Podávejte s rukolou.