1
Ostrým nožem najemno nasekejte 200 g hovězí falešné svíčkové a přendejte ji do mísy. Nasekejte ½ oloupané šalotky, 1 lžičku nakládaných kaparů a přidejte k masu.
2
Do směsi přimíchejte lžičku worcesterské omáčky, lžičku rajského protlaku, ½ lžičky dijonské hořčice, osolte, opepřete a vše dobře promíchejte.
3
Chléb nakrájejte na 4 silnější plátky a nasucho je opečte z obou stran na pánvi dokřupava. Topinky potřete oloupaným stroužkem česneku.
4
Namíchaný tatarák servírujte na talíř zarovnaný do tvaru srdce společně s topinkami. Do středu připravte důlek a opatrně vlijte žloutek oddělený od bílku. Do cukrářského zdobicího sáčku s tenkou špičkou vložte 3 lžíce majonézy a napište si přání jen pro sebe.
1
Ostrým nožem najemno nasekejte 200 g hovězí falešné svíčkové a přendejte ji do mísy. Nasekejte ½ oloupané šalotky, 1 lžičku nakládaných kaparů a přidejte k masu.
2
Do směsi přimíchejte lžičku worcesterské omáčky, lžičku rajského protlaku, ½ lžičky dijonské hořčice, osolte, opepřete a vše dobře promíchejte.
3
Chléb nakrájejte na 4 silnější plátky a nasucho je opečte z obou stran na pánvi dokřupava. Topinky potřete oloupaným stroužkem česneku.
4
Namíchaný tatarák servírujte na talíř zarovnaný do tvaru srdce společně s topinkami. Do středu připravte důlek a opatrně vlijte žloutek oddělený od bílku. Do cukrářského zdobicího sáčku s tenkou špičkou vložte 3 lžíce majonézy a napište si přání jen pro sebe.