1
Italská kuchyně je velmi inspirativní. Zároveň se jedná o velmi lehkou kuchyni, takže ji můžete využít například při hubnutí.
2
Olej rozpalte v pánvi, přidejte rozmáčknuté stroužky česneku a opečte je dohněda.
3
Poté česnek vyhoďte a do pánve naopak dejte rajčata.
4
Osolte je a opepřete a za občasného míchání 10 minut opékejte.
5
Mezitím uvařte těstoviny ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus.
6
Do pánve k rajčatům přidejte krevety a krátce je povařte doměkka, ale dbejte na to, aby nebyly gumové.
7
Nakonec do pánve vmíchejte scezené těstoviny.
8
Podávejte posypané rukolou.
1
Italská kuchyně je velmi inspirativní. Zároveň se jedná o velmi lehkou kuchyni, takže ji můžete využít například při hubnutí.
2
Olej rozpalte v pánvi, přidejte rozmáčknuté stroužky česneku a opečte je dohněda.
3
Poté česnek vyhoďte a do pánve naopak dejte rajčata.
4
Osolte je a opepřete a za občasného míchání 10 minut opékejte.
5
Mezitím uvařte těstoviny ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus.
6
Do pánve k rajčatům přidejte krevety a krátce je povařte doměkka, ale dbejte na to, aby nebyly gumové.
7
Nakonec do pánve vmíchejte scezené těstoviny.
8
Podávejte posypané rukolou.