Tagliatelle s boloňským ragú jsou tradičním italským pokrmem, který kombinuje čerstvé těstoviny s bohatou masovou omáčkou. Tento recept je ideální pro rodinné večeře.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení
1 porcí
Mouka hladká 600 g
Vejce 6 ks
Prosciutto 55 g
Řapíkatý celer 1 řap.
Mrkev 1 ks
Mleté maso hovězí 100 g
Cibule 1 ks
Mleté maso vepřové 100 g
Červené víno 100 ml
Vývar hovězí
Rajský protlak 3 plž
Těstoviny tagliatelle 450 g
Pepř
Parmazán 60 g
Sůl
Máslo 55 g
Mouka hladká 600 g
Vejce 6 ks
Prosciutto 55 g
Řapíkatý celer 1 řap.
Mrkev 1 ks
Mleté maso hovězí 100 g
Cibule 1 ks
Mleté maso vepřové 100 g
Červené víno 100 ml
Vývar hovězí
Rajský protlak 3 plž
Těstoviny tagliatelle 450 g
Pepř
Parmazán 60 g
Sůl
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!