1
V malé misce smíchejte chilli vločky, mletý kmín, uzenou papriku, oregano a prolisovaný česnek. Maso očistěte, osolte, opepřete a potřete směsí koření.
2
Ve větší pánvi rozehřejte olej a maso na něm opékejte 5 minut z každé strany dozlatova. Dejte stranou.
3
Na salsu omyjte a pokrájejte na kostičky rajčata a papriku, šalotku oloupejte a nakrájejte nadrobno. Koriandr nahrubo nasekejte. Zakápněte olivovým olejem, limetovou šťávou a společně promíchejte.
4
Saláty natrhejte, maso pokrájejte a servírujte v tortillové placce se salsou, avokádem a pokrájenou chilli papričkou. Každou tortillovou placku zakápněte trochou bílého jogurtu.
1
V malé misce smíchejte chilli vločky, mletý kmín, uzenou papriku, oregano a prolisovaný česnek. Maso očistěte, osolte, opepřete a potřete směsí koření.
2
Ve větší pánvi rozehřejte olej a maso na něm opékejte 5 minut z každé strany dozlatova. Dejte stranou.
3
Na salsu omyjte a pokrájejte na kostičky rajčata a papriku, šalotku oloupejte a nakrájejte nadrobno. Koriandr nahrubo nasekejte. Zakápněte olivovým olejem, limetovou šťávou a společně promíchejte.
4
Saláty natrhejte, maso pokrájejte a servírujte v tortillové placce se salsou, avokádem a pokrájenou chilli papričkou. Každou tortillovou placku zakápněte trochou bílého jogurtu.