1
Zbavte 4 portobella středové nožky, pokapejte klobouky shora olivovým olejem a dobře je promažte.
2
V misce smíchejte 100 g strouhanky, 50 g másla a 50 g nastrouhané goudy na drobenku. Přidejte 2 prolisované stroužky česneku, nasekané bylinky a jarní cibulku. Osolte a opepřete.
3
Klobouky žampionů naplňte drobenkou a nahoru nakrájejte plátky cherry rajčátek.
4
Portobella grilujte na středním žáru zhruba 6 minut. Servírujte je ihned, aby byla horká. Nejlepší portobella na léto!
1
Zbavte 4 portobella středové nožky, pokapejte klobouky shora olivovým olejem a dobře je promažte.
2
V misce smíchejte 100 g strouhanky, 50 g másla a 50 g nastrouhané goudy na drobenku. Přidejte 2 prolisované stroužky česneku, nasekané bylinky a jarní cibulku. Osolte a opepřete.
3
Klobouky žampionů naplňte drobenkou a nahoru nakrájejte plátky cherry rajčátek.
4
Portobella grilujte na středním žáru zhruba 6 minut. Servírujte je ihned, aby byla horká. Nejlepší portobella na léto!