1
Troubu předehřejte na 190 °C.
2
Kolínka uvařte podle návodu na obalu, aby byla al dente neboli na skus. Na poslední dvě minuty přidejte k vařícím se těstovinám jarní cibulku.
3
Mezitím připravte omáčku. Tri lžíce mléka smíchejte s kukuřičným škrobem a hořčicí. Zbývající mléko zahřejte spolu s česnekem a do horkého mléka vmíchejte škrobovou směs, přiveďte k varu a za stálého míchání nechte zhoustnout.
4
Sejměte z ohně a vmíchejte parmazán, dvě třetiny eidamu a podle chuti opepřete.
5
Kolínka s jarní cibulkou dobře sceďte, za stálého promíchávání je nechte oschnout, pak je vmíchejte do sýrové omáčky, přidejte šunku a hrášek, promíchejte a poté opatrně přendejte do zapékací mísy o rozměrech zhruba 20 x 30 cm.
6
Navrch vyskládejte rajčátka řeznou stranou navrch, posypejte zbylým sýrem smíchaným se strouhankou a pečte dvacet minut. Poté ještě pět až deset minut grilujte, aby strouhanka byla krásně křupavá.
1
Troubu předehřejte na 190 °C.
2
Kolínka uvařte podle návodu na obalu, aby byla al dente neboli na skus. Na poslední dvě minuty přidejte k vařícím se těstovinám jarní cibulku.
3
Mezitím připravte omáčku. Tri lžíce mléka smíchejte s kukuřičným škrobem a hořčicí. Zbývající mléko zahřejte spolu s česnekem a do horkého mléka vmíchejte škrobovou směs, přiveďte k varu a za stálého míchání nechte zhoustnout.
4
Sejměte z ohně a vmíchejte parmazán, dvě třetiny eidamu a podle chuti opepřete.
5
Kolínka s jarní cibulkou dobře sceďte, za stálého promíchávání je nechte oschnout, pak je vmíchejte do sýrové omáčky, přidejte šunku a hrášek, promíchejte a poté opatrně přendejte do zapékací mísy o rozměrech zhruba 20 x 30 cm.
6
Navrch vyskládejte rajčátka řeznou stranou navrch, posypejte zbylým sýrem smíchaným se strouhankou a pečte dvacet minut. Poté ještě pět až deset minut grilujte, aby strouhanka byla krásně křupavá.