Sladkou tečkou svatomartinských hodů jsou pravé české domácí koláče. Upekli jsme si tvarohovo-makový, podle chuti však můžete zkusit i z hruškových, švestkových nebo jablečných povidel či s ořechovou náplní.
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Sváteční
Dezert
Ingredience
Složení
2 porce
Máslo 160 g
Mléko 400 ml
Cukr krupicový 325 g
Sůl
Mouka hladká 275 g
Droždí čerstvé 20 g
Mouka polohrubá 200 g
Mák mletý 200 g
Vaječný žloutek 1 ks
Skořice mletá 1/2 člž
Povidla 2 plž
Rum 2 plž
Tvaroh měkký v kostce 500 g
Vanilkový extrakt 1/2 člž
Vejce 2 ks
Pudink vanilkový 1 ks
Cukr moučkový
Máslo 160 g
Mléko 400 ml
Cukr krupicový 325 g
Sůl
Mouka hladká 275 g
Droždí čerstvé 20 g
Mouka polohrubá 200 g
Mák mletý 200 g
Vaječný žloutek 1 ks
Skořice mletá 1/2 člž
Povidla 2 plž
Rum 2 plž
Tvaroh měkký v kostce 500 g
Vanilkový extrakt 1/2 člž
Vejce 2 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!