ReceptySvatomartinská husí pečínka na hruškách a tymiánu
Svatomartinská husí pečínka na hruškách a tymiánu
Jaký by to byl svátek svatého Martina bez husy? Upečte si ji tentokrát s hruškami. Kombinace tučného masa a sladkých pečených hrušek vás u svátečního stolu určitě nadchne.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Sváteční
Hlavní chod
Ingredience
Složení
6 porcí
Husa celá
Sůl
Hruška 5 ks
Tymián čerstvý 6 snít.
Kmín celý 1 plž
Voda 300 ml
Husa celá
Sůl
Hruška 5 ks
Tymián čerstvý 6 snít.
Kmín celý 1 plž
Voda 300 ml
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!