1
Mouky smíchejte, přidejte droždí a sůl, poté přilijte 125 ml teplé vody, promíchejte a následně prohněťte do tvárného těsta.
2
Těsto rozválejte do kola o průměru asi 30 cm a přeneste ho na plech vyložený pečicím papírem, potřeným olejem.
3
Na těsto rozprostřete rajčata z plechovky – asi 2 cm od okraje. Na ně rozdělte cherry rajčata, cuketu a kousky mozzarelly. Kapary smíchejte s olivami a česnekem a směs rozdělte navrch.
4
Zastříkněte olejem a nechte 20 minut kynout. Troubu rozpalte na 200 °C a pizzu v ní pečte 10–15 minut, dokud těsto nezezlátne. Podávejte posypané petrželkou.
1
Mouky smíchejte, přidejte droždí a sůl, poté přilijte 125 ml teplé vody, promíchejte a následně prohněťte do tvárného těsta.
2
Těsto rozválejte do kola o průměru asi 30 cm a přeneste ho na plech vyložený pečicím papírem, potřeným olejem.
3
Na těsto rozprostřete rajčata z plechovky – asi 2 cm od okraje. Na ně rozdělte cherry rajčata, cuketu a kousky mozzarelly. Kapary smíchejte s olivami a česnekem a směs rozdělte navrch.
4
Zastříkněte olejem a nechte 20 minut kynout. Troubu rozpalte na 200 °C a pizzu v ní pečte 10–15 minut, dokud těsto nezezlátne. Podávejte posypané petrželkou.