1
Vodu přiveďte k varu, rozmíchejte v ní med a dejte stranou. Do šunky zapíchněte hřebíček a vložte do pekáčku. Oloupaný, na tenké plátky nakrájený česnek dejte k šunce. Přidejte badyán a skořici. Medovou zálivkou přelijte šunku a dejte péct do trouby na 200 °C na 20 minut.
2
Kroupy připravte dle návodu na obalu v osolené vodě. Houby dejte do misky, zalijte vroucí vodou a nechte 10 minut odstát.
3
V pánvi na rozehřátém sádle dozlatova orestujte najemno nakrájenou cibuli. Přisypte hotové kroupy, houby, zalijte houbovým vývarem a promíchejte. Nakonec vsypte rozinky a 5 minut opékejte.
4
Šunku vyndejte z pekáčku a nakrájejte na 4 porce. Petrželku nasekejte a promíchejte s krupetem.
5
Na talíř dejte porci krupeta, naporcovanou šunku a vše přelijte medovou omáčkou.
1
Vodu přiveďte k varu, rozmíchejte v ní med a dejte stranou. Do šunky zapíchněte hřebíček a vložte do pekáčku. Oloupaný, na tenké plátky nakrájený česnek dejte k šunce. Přidejte badyán a skořici. Medovou zálivkou přelijte šunku a dejte péct do trouby na 200 °C na 20 minut.
2
Kroupy připravte dle návodu na obalu v osolené vodě. Houby dejte do misky, zalijte vroucí vodou a nechte 10 minut odstát.
3
V pánvi na rozehřátém sádle dozlatova orestujte najemno nakrájenou cibuli. Přisypte hotové kroupy, houby, zalijte houbovým vývarem a promíchejte. Nakonec vsypte rozinky a 5 minut opékejte.
4
Šunku vyndejte z pekáčku a nakrájejte na 4 porce. Petrželku nasekejte a promíchejte s krupetem.
5
Na talíř dejte porci krupeta, naporcovanou šunku a vše přelijte medovou omáčkou.