1
Bulgur uvařte podle návodu na obalu, sceďte a zakápněte šťávou z poloviny citronu. Dejte stranou vychladnout.
2
Z druhé půlky citronu vymačkejte šťávu a smíchejte ji s majonézou a medem. Dvě lžíce směsi dejte stranou na potření ryby. Řapíkatý celer pokrájejte na tenké šikmé proužky, jablko rozpulte, zbavte jádřince a nakrájejte na kostičky, mrkev nastrouhejte na tenké stuhy a zelí najemno nakrouhejte. Ve větší míse smíchejte pokrájenou zeleninu s uvařeným bulgurem a citronovou směsí. Dejte stranou.
3
Omytou a osušenou rybu ze všech stran osolte a potřete odloženou citronovou směsí. V mělké míse smíchejte rozdrcené cornflakes se strouhankou, strouhaným parmazánem a chilli kořením. Vejce rozmíchejte vidličkou. Rybu obalte v mouce, vejcích a nakonec ve strouhankové směsi. Pečte 15 minut v troubě vyhřáté na 220 °C. Servírujte se salátem a měsíčky citronu.
1
Bulgur uvařte podle návodu na obalu, sceďte a zakápněte šťávou z poloviny citronu. Dejte stranou vychladnout.
2
Z druhé půlky citronu vymačkejte šťávu a smíchejte ji s majonézou a medem. Dvě lžíce směsi dejte stranou na potření ryby. Řapíkatý celer pokrájejte na tenké šikmé proužky, jablko rozpulte, zbavte jádřince a nakrájejte na kostičky, mrkev nastrouhejte na tenké stuhy a zelí najemno nakrouhejte. Ve větší míse smíchejte pokrájenou zeleninu s uvařeným bulgurem a citronovou směsí. Dejte stranou.
3
Omytou a osušenou rybu ze všech stran osolte a potřete odloženou citronovou směsí. V mělké míse smíchejte rozdrcené cornflakes se strouhankou, strouhaným parmazánem a chilli kořením. Vejce rozmíchejte vidličkou. Rybu obalte v mouce, vejcích a nakonec ve strouhankové směsi. Pečte 15 minut v troubě vyhřáté na 220 °C. Servírujte se salátem a měsíčky citronu.