1
Předem namočené fazole uvařte podle návodu na obalu v zeleninovém vývaru. Čočku propláchněte a přidejte k fazolím 3 minuty před koncem varu. Po uvaření zbývající vývar sceďte.
2
Mezitím ve střední míse smíchejte vinný ocet s hořčicí, solí a pepřem. Pomalu vešlehejte 60 ml olivového oleje. Dvě lžíce dresinku nechte stranou.
3
Do střední mísy ke zbylému dresinku přidejte luštěniny, ředkvičky, šalotku oloupanou a pokrájenou na tenké plátky, nasucho opražené a pokrájené pekanové ořechy, nasekanou mátu, petrželku a lístky tymiánu. Dochuťte solí a pepřem a důkladně promíchejte.
4
Omytou a osušenou rybu osolte a opepřete ze všech stran. Rybu obalte v kukuřičném škrobu a grilujte z obou stran dozlatova. Servírujte na luštěninovém salátu s klínkem limety a zakápněte 2 zbylými lžícemi dresinku.
1
Předem namočené fazole uvařte podle návodu na obalu v zeleninovém vývaru. Čočku propláchněte a přidejte k fazolím 3 minuty před koncem varu. Po uvaření zbývající vývar sceďte.
2
Mezitím ve střední míse smíchejte vinný ocet s hořčicí, solí a pepřem. Pomalu vešlehejte 60 ml olivového oleje. Dvě lžíce dresinku nechte stranou.
3
Do střední mísy ke zbylému dresinku přidejte luštěniny, ředkvičky, šalotku oloupanou a pokrájenou na tenké plátky, nasucho opražené a pokrájené pekanové ořechy, nasekanou mátu, petrželku a lístky tymiánu. Dochuťte solí a pepřem a důkladně promíchejte.
4
Omytou a osušenou rybu osolte a opepřete ze všech stran. Rybu obalte v kukuřičném škrobu a grilujte z obou stran dozlatova. Servírujte na luštěninovém salátu s klínkem limety a zakápněte 2 zbylými lžícemi dresinku.