1
Omyté dýně oloupejte, rozpulte a vydlabejte semínka. Omyté brambory oloupejte. Dýni i brambory nakrájejte na přibližně stejně velké kostky.
2
V hrnci rozehřejte olivový olej s 25 g másla, vsypte zeleninu a 5 minut opékejte. Zalijte vodou tak, aby zelenina byla ponořená, přiveďte k varu a vařte 15 minut doměkka. Zeleninu slijte, vlijte kokosové mléko, rozmixujte na pyré, osolte a opepřete.
3
Kokos a dýňová semínka opečte nasucho na pánvi a dejte stranou.
4
Filety sumečka osolte a opepřete. Na pánvi rozehřejte zbylé máslo a filety opečte z obou stran 5 minut.
5
Rybu podávejte s dýňovým pyré, ozdobte praženými dýňovými semínky a kokosem. Zasypte řeřichou a snítkami petrželky.
1
Omyté dýně oloupejte, rozpulte a vydlabejte semínka. Omyté brambory oloupejte. Dýni i brambory nakrájejte na přibližně stejně velké kostky.
2
V hrnci rozehřejte olivový olej s 25 g másla, vsypte zeleninu a 5 minut opékejte. Zalijte vodou tak, aby zelenina byla ponořená, přiveďte k varu a vařte 15 minut doměkka. Zeleninu slijte, vlijte kokosové mléko, rozmixujte na pyré, osolte a opepřete.
3
Kokos a dýňová semínka opečte nasucho na pánvi a dejte stranou.
4
Filety sumečka osolte a opepřete. Na pánvi rozehřejte zbylé máslo a filety opečte z obou stran 5 minut.
5
Rybu podávejte s dýňovým pyré, ozdobte praženými dýňovými semínky a kokosem. Zasypte řeřichou a snítkami petrželky.