Seznamte se s dokonalou jarní polévkou – vichyssoise. Podává se studená a připravuje se obvykle z pórku a brambor. My jsme přidali sezonní bílý chřest pro delikátní chuť.
Snadné
16-30 minut
0/5
Bezlepkové
Recepty na každý den
Polévka
Ingredience
Složení
4 porce
Chřest bílý 500 g
Pórek 1 ks
Tymián čerstvý 1 snít.
Brambory 200 g
Sůl
Vývar zeleninový 600 ml
Mléko 200 ml
Bílý pepř
Petrželka čerstvá
Máslo 1 plž
Chřest bílý 500 g
Pórek 1 ks
Tymián čerstvý 1 snít.
Brambory 200 g
Sůl
Vývar zeleninový 600 ml
Mléko 200 ml
Bílý pepř
Petrželka čerstvá
Máslo 1 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!