Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyStudená chřestová polévka
Albert logoAlbert logo
  • Studená chřestová polévka

Studená chřestová polévka

Seznamte se s dokonalou jarní polévkou – vichyssoise. Podává se studená a připravuje se obvykle z pórku a brambor. My jsme přidali sezonní bílý chřest pro delikátní chuť.
Studená chřestová polévka
Snadné
16-30 minut
0/5
Bezlepkové
Recepty na každý den
Polévka

Ingredience

Složení
4 porce
  • Chřest bílý 500 g
  • Pórek 1 ks
  • Tymián čerstvý 1 snít.
  • Brambory 200 g
  • Sůl
  • Vývar zeleninový 600 ml
  • Mléko 200 ml
  • Bílý pepř
  • Petrželka čerstvá
  • Máslo 1 plž
  • Chřest bílý 500 g
  • Pórek 1 ks
  • Tymián čerstvý 1 snít.
  • Brambory 200 g
  • Sůl
  • Vývar zeleninový 600 ml
  • Mléko 200 ml
  • Bílý pepř
  • Petrželka čerstvá
  • Máslo 1 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.