1
Pomocí sekáčku namelte postupně 270 g třtinového cukru na jemnou moučku. V míse smíchejte na hladké těsto 200 mouky, 70 g třtinové moučky, 40 g másla, 2 vejce, lžíci medu, lžičku kakaa, ½ lžičky sody a lžičku perníkového koření. Těsto zabalte do potravinářské fólie a dejte na hodinu odležet do lednice. Ze 3 vajec oddělte žloutky od bílků. Plech opatřete pečicím papírem. Na něj vsypte 300 g třtinového cukru a dejte péct na 6 minut do předehřáté trouby na 200 °C. Mezitím vyšlehejte 3 bílky na jemný sníh.
2
Upečený cukr po vyndání z trouby po lžíci zašlehávejte ke sněhu. Až bude všechen cukr uvnitř, šlehejte do pokojové teploty. Připravený sníh přendejte do cukrářského pytlíku opatřeného zdobicí špičkou. Na plech s pečicím papírem nastříkejte ozdobný tvar vánočního stromku. Stromek dejte sušit do předehřáté trouby na 100 °C na 70 minut. Těsto na perníčky vyválejte na pomoučeném vále do 4 mm silné placky. Z ní vykrájejte požadované tvary a přendejte je na plech s pečicím papírem. Perníčky pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 8 minut.
3
V míse vyšlehejte 100 g másla spolu se 100 g třtinové moučky na hladký krém. Pak přidejte půl hrsti malin a opět prošlehejte na malinový krém. Krém přendejte do cukrářského pytlíku a ozdobte jím různé části pavlova stromku. Oddělte z vejce žloutek od bílku. V misce smíchejte ½ bílku se zbylými 100 g třtinové moučky na hladkou polevu. Pomocí cukrářského pytlíku jí ozdobte upečené perníčky a po zaschnutí jimi ozdobte stromek.
4
Zbylé maliny a 50 g borůvek opláchněte. Kiwi rozkrojte na ozdobné půlky. Mandarinku oloupejte a naporcujte na měsíčky. Vším ovocem a perníčky dozdobte krásný vánoční stromeček. Nadílka se už nese na stůl!
1
Pomocí sekáčku namelte postupně 270 g třtinového cukru na jemnou moučku. V míse smíchejte na hladké těsto 200 mouky, 70 g třtinové moučky, 40 g másla, 2 vejce, lžíci medu, lžičku kakaa, ½ lžičky sody a lžičku perníkového koření. Těsto zabalte do potravinářské fólie a dejte na hodinu odležet do lednice. Ze 3 vajec oddělte žloutky od bílků. Plech opatřete pečicím papírem. Na něj vsypte 300 g třtinového cukru a dejte péct na 6 minut do předehřáté trouby na 200 °C. Mezitím vyšlehejte 3 bílky na jemný sníh.
2
Upečený cukr po vyndání z trouby po lžíci zašlehávejte ke sněhu. Až bude všechen cukr uvnitř, šlehejte do pokojové teploty. Připravený sníh přendejte do cukrářského pytlíku opatřeného zdobicí špičkou. Na plech s pečicím papírem nastříkejte ozdobný tvar vánočního stromku. Stromek dejte sušit do předehřáté trouby na 100 °C na 70 minut. Těsto na perníčky vyválejte na pomoučeném vále do 4 mm silné placky. Z ní vykrájejte požadované tvary a přendejte je na plech s pečicím papírem. Perníčky pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 8 minut.
3
V míse vyšlehejte 100 g másla spolu se 100 g třtinové moučky na hladký krém. Pak přidejte půl hrsti malin a opět prošlehejte na malinový krém. Krém přendejte do cukrářského pytlíku a ozdobte jím různé části pavlova stromku. Oddělte z vejce žloutek od bílku. V misce smíchejte ½ bílku se zbylými 100 g třtinové moučky na hladkou polevu. Pomocí cukrářského pytlíku jí ozdobte upečené perníčky a po zaschnutí jimi ozdobte stromek.
4
Zbylé maliny a 50 g borůvek opláchněte. Kiwi rozkrojte na ozdobné půlky. Mandarinku oloupejte a naporcujte na měsíčky. Vším ovocem a perníčky dozdobte krásný vánoční stromeček. Nadílka se už nese na stůl!