Ryby jsou zdrojem omega mastných kyselin a měly by být zařazeny do našeho jídelníčku alespoň jednou týdně. Lososa pečeného v troubě, který voní po bylinkách a je podávaný se salátem z pečených brambor, prostě musíte zkusit.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Středomořská
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 30 g
Citronová šťáva 1 člž
Česnek 2 strouž.
Směs čerstvých bylinek 1 hrs.
Citronová kůra 1/2 člž
Brambory gurmánské 600 g
Losos filet 4 ks
Sušená rajčata v oleji 150 g
Sůl
Rozmarýn čerstvý 2 snít.
Máslo 30 g
Citronová šťáva 1 člž
Česnek 2 strouž.
Směs čerstvých bylinek 1 hrs.
Citronová kůra 1/2 člž
Brambory gurmánské 600 g
Losos filet 4 ks
Sušená rajčata v oleji 150 g
Sůl
Rozmarýn čerstvý 2 snít.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!