1
Máslo utřete s cukrem do světlé, lehce nadýchané pěny. Přidejte tvaroh a rum na dochucení.
2
Na velký plát alobalu vyskládejte Bebe sušenky – ve třech řadách po sedmi sušenkách – vždy na střídačku světlou a tmavou, aby vytvořily šachovnici.
3
Potřete polovinou tvarohového krému a navrch naskládejte další řady sušenek – jen v opačném barevném pořadí. Pomažte zbylým krémem a na prostřední řadu položte dva oloupané banány.
4
Pomocí alobalu zvedněte obě po-stranní řady sušenek, aby vytvořily střechu. Lehce přimáčkněte k sobě, utěsněte alobalem a dejte na 4 hodiny chladit do lednice. Nakonec dezert polijte čokoládovou polevou a znovu vychlaďte.
1
Máslo utřete s cukrem do světlé, lehce nadýchané pěny. Přidejte tvaroh a rum na dochucení.
2
Na velký plát alobalu vyskládejte Bebe sušenky – ve třech řadách po sedmi sušenkách – vždy na střídačku světlou a tmavou, aby vytvořily šachovnici.
3
Potřete polovinou tvarohového krému a navrch naskládejte další řady sušenek – jen v opačném barevném pořadí. Pomažte zbylým krémem a na prostřední řadu položte dva oloupané banány.
4
Pomocí alobalu zvedněte obě po-stranní řady sušenek, aby vytvořily střechu. Lehce přimáčkněte k sobě, utěsněte alobalem a dejte na 4 hodiny chladit do lednice. Nakonec dezert polijte čokoládovou polevou a znovu vychlaďte.