1
Očištěného kapra nakrájejte na filety a pinzetou odstraňte případné kosti.
2
Pokapejte šťávou z 1 citronu a osolte. Obalujte postupně v mouce, vyšlehaných osolených vajíčkách a strouhance.
3
Smažte ve vyšší vrstvě oleje na středním ohni z obou stran dozlatova 10 minut. Nechte okapat na papírovém ubrousku.
4
Podávejte s bramborovým salátem a kouskem citronu.
1
Očištěného kapra nakrájejte na filety a pinzetou odstraňte případné kosti.
2
Pokapejte šťávou z 1 citronu a osolte. Obalujte postupně v mouce, vyšlehaných osolených vajíčkách a strouhance.
3
Smažte ve vyšší vrstvě oleje na středním ohni z obou stran dozlatova 10 minut. Nechte okapat na papírovém ubrousku.
4
Podávejte s bramborovým salátem a kouskem citronu.