ReceptySteak z hovězí svíčkové s omáčkou z červeného vína
Steak z hovězí svíčkové s omáčkou z červeného vína
Hovězí steak s omáčkou z červeného vína je slavnostním chodem. Připravte jej z lásky třeba jako valentýnskou večeři.
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Valentýn
Hlavní chod
Ingredience
Složení
2 porce
Máslo 20 g
Mléko plnotučné 100 ml
Smetana ke šlehání 30%-33% 100 ml
Brambory typu C 400 g
Sůl
Pepř
Muškátový oříšek 1 člž
Sýr Gruyère 100 g
Krémový čerstvý sýr 200 g
Hovězí svíčková 450 g
Olej slunečnicový 20 ml
Voda 300 ml
Bujón hovězí 1 ks
Červené víno 300 ml
Cibule šalotka 1 ks
Mouka hladká 5 g
Med 1/2 plž
Balzamikový ocet 1 člž
Petržel hladkolistá 1/2 hrs.
Máslo 20 g
Mléko plnotučné 100 ml
Smetana ke šlehání 30%-33% 100 ml
Brambory typu C 400 g
Sůl
Pepř
Muškátový oříšek 1 člž
Sýr Gruyère 100 g
Krémový čerstvý sýr 200 g
Hovězí svíčková 450 g
Olej slunečnicový 20 ml
Voda 300 ml
Bujón hovězí 1 ks
Červené víno 300 ml
Cibule šalotka 1 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!