1
Husí stehna osolte, opepřete, okmínujte a prošpikujte stroužky česneku.
2
Poté je vložte do pekáče, podlijte vodou a pečte 6 hodin na 130 °C, dokud se maso nezačne oddělovat od kosti.
3
Maso oberte od kosti a natrhejte na vlákna vidličkou.
4
Bulky rozřízněte napůl. Obě řezné strany potřete majonézou. Spodní půlku posypte mixem salátu, natrhaným masem a oloupanou, na kroužky rozebranou červenou cibulí. Přiklopte horní půlkou bulky a podávejte. Hm, maso se přímo rozpadá.
1
Husí stehna osolte, opepřete, okmínujte a prošpikujte stroužky česneku.
2
Poté je vložte do pekáče, podlijte vodou a pečte 6 hodin na 130 °C, dokud se maso nezačne oddělovat od kosti.
3
Maso oberte od kosti a natrhejte na vlákna vidličkou.
4
Bulky rozřízněte napůl. Obě řezné strany potřete majonézou. Spodní půlku posypte mixem salátu, natrhaným masem a oloupanou, na kroužky rozebranou červenou cibulí. Přiklopte horní půlkou bulky a podávejte. Hm, maso se přímo rozpadá.