1
V malé misce smíchejte 1 lžičku plnotučné hořčice, ½ lžičky pepře, lžičku soli a směs vmasírujte rovnoměrně do masa. Ve velké pánvi rozehřejte 30 ml olivového oleje a maso ze všech stran opečte dozlatova. Maso přesuňte do pekáče a povrch potřete lžící dijonské hořčice. V míse smíchejte 200 g nasekaných kešu ořechů, 50 g nastrouhaného parmazánu, nadrobno posekané bylinky, 10 g posekaného baby špenátu, prolisovaný stroužek česneku a 60 ml olivového oleje. Směsí obalte maso a pevně je přitlačte.
2
Maso pečte odkryté v troubě vyhřáté na 180 °C 90 minut. Před servírováním nechte 15 minut odstát na nahřátém servírovacím talíři.
3
Do výpeku přilijte 200 ml bílého vína, rozmíchejte a zredukujte na polovinu objemu. Přeceďte do rendlíku.
4
Maso servírujte s 400 g bramborových gnocchi připravenými podle návodu na obalu a zasypanými nadrobno pokrájenou pažitkou. Podlijte zredukovanou šťávou a užijte si tuto zajímavou kombinaci chutí.
1
V malé misce smíchejte 1 lžičku plnotučné hořčice, ½ lžičky pepře, lžičku soli a směs vmasírujte rovnoměrně do masa. Ve velké pánvi rozehřejte 30 ml olivového oleje a maso ze všech stran opečte dozlatova. Maso přesuňte do pekáče a povrch potřete lžící dijonské hořčice. V míse smíchejte 200 g nasekaných kešu ořechů, 50 g nastrouhaného parmazánu, nadrobno posekané bylinky, 10 g posekaného baby špenátu, prolisovaný stroužek česneku a 60 ml olivového oleje. Směsí obalte maso a pevně je přitlačte.
2
Maso pečte odkryté v troubě vyhřáté na 180 °C 90 minut. Před servírováním nechte 15 minut odstát na nahřátém servírovacím talíři.
3
Do výpeku přilijte 200 ml bílého vína, rozmíchejte a zredukujte na polovinu objemu. Přeceďte do rendlíku.
4
Maso servírujte s 400 g bramborových gnocchi připravenými podle návodu na obalu a zasypanými nadrobno pokrájenou pažitkou. Podlijte zredukovanou šťávou a užijte si tuto zajímavou kombinaci chutí.