1
V míse promíchejte 200 g jogurtu, 4 lžíce olivového oleje, lžíci oregana a papriky, 3 prolisované stroužky česneku, 4 snítky tymiánu, ½ lžičky soli a špetku pepře.
2
Do marinády vložte 800 g kuřecích prsou, promíchejte, překryjte potravinářskou fólií a nechte marinovat 2 hodiny v chladničce.
3
Ke konci marinování rozpalte gril. Maso vyjměte z marinády a osušte je papírovou utěrkou. Grilujte na rozpáleném roštu při střední teplotě z každé strany 8 minut.
4
Po sejmutí z roštu nechte 5 minut odpočinout mezi dvěma přiklopenými talíři a pak se šťavnatá grilovaná prsíčka mohou podávat, posypaná čerstvou petrželkou.
1
V míse promíchejte 200 g jogurtu, 4 lžíce olivového oleje, lžíci oregana a papriky, 3 prolisované stroužky česneku, 4 snítky tymiánu, ½ lžičky soli a špetku pepře.
2
Do marinády vložte 800 g kuřecích prsou, promíchejte, překryjte potravinářskou fólií a nechte marinovat 2 hodiny v chladničce.
3
Ke konci marinování rozpalte gril. Maso vyjměte z marinády a osušte je papírovou utěrkou. Grilujte na rozpáleném roštu při střední teplotě z každé strany 8 minut.
4
Po sejmutí z roštu nechte 5 minut odpočinout mezi dvěma přiklopenými talíři a pak se šťavnatá grilovaná prsíčka mohou podávat, posypaná čerstvou petrželkou.