1
Omyté a osušené maso vložte do mísy, osolte, posypte zázvorem, kmínem drceným i celým, přelijte olejem a pivem. Uložte na chladné místo a nechte několik hodin marinovat (jednou obraťte).
2
Troubu předehřejte na 160 °C.
3
Maso vyjměte z marinády a osušte.
4
V nádobě vhodné do trouby rozpalte sádlo, z obou stran na něm vepřové plátky opečte, vyjměte, ztlumte plamen a orestujte cibuli.
5
Maso vraťte, přelijte marinádou a hodinu až hodinu a půl pečte v troubě.
6
Průběžně polévejte výpekem a podle potřeby podlévejte pivem.
7
Hotovou pečeni zalijte na talíři vypečenou šťávou.
8
Servírujte s bramborovými noky.
1
Omyté a osušené maso vložte do mísy, osolte, posypte zázvorem, kmínem drceným i celým, přelijte olejem a pivem. Uložte na chladné místo a nechte několik hodin marinovat (jednou obraťte).
2
Troubu předehřejte na 160 °C.
3
Maso vyjměte z marinády a osušte.
4
V nádobě vhodné do trouby rozpalte sádlo, z obou stran na něm vepřové plátky opečte, vyjměte, ztlumte plamen a orestujte cibuli.
5
Maso vraťte, přelijte marinádou a hodinu až hodinu a půl pečte v troubě.
6
Průběžně polévejte výpekem a podle potřeby podlévejte pivem.
7
Hotovou pečeni zalijte na talíři vypečenou šťávou.
8
Servírujte s bramborovými noky.