ReceptyStaročeská velikonoční nádivka s uzeným masem
Staročeská velikonoční nádivka s uzeným masem
Připravit dobrou velikonoční nádivku není jen tak. Uvnitř musí zůstat krásně vláčná, na povrchu pak křupavá a pečená dozlatova. My vám ale poradíme fígl, jak udělat velikonoční nádivku, kterou si všichni zamilují.
Snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Velikonoce
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 30 g
Rohlík 7 ks
Mléko 200 ml
Uzené maso 400 g
Kopřivy 2 hrs.
Vejce 6 ks
Pažitka čerstvá 1 plž
Petrželka čerstvá 1 plž
Sůl
Muškátový oříšek
Pepř
Kypřící prášek 1/2 člž
Kyselé okurky
Máslo 30 g
Rohlík 7 ks
Mléko 200 ml
Uzené maso 400 g
Kopřivy 2 hrs.
Vejce 6 ks
Pažitka čerstvá 1 plž
Petrželka čerstvá 1 plž
Sůl
Muškátový oříšek
Pepř
Kypřící prášek 1/2 člž
Kyselé okurky
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!