Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyŠpízy z veganských klobásek s hořčičným dipem
Albert logoAlbert logo
  • Špízy z veganských klobásek s hořčičným dipem

Špízy z veganských klobásek s hořčičným dipem

Špízy z veganských klobásek s hořčičným dipem
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Veganské
Párty
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Veganská klobása 8 ks
  • Paprika žlutá 1 ks
  • Cibule šalotka 1 ks
  • Paprika červená 1 ks
  • Kapusta růžičková 150 g
  • Olej olivový 20 ml
  • Majonéza veganská 150 g
  • Hořčice dijonská 50 g
  • Hořčice hrubozrnná 50 g
  • Sůl
  • Chilli paprička 1 ks
  • Javorový sirup 40 ml
  • Pomeranč 1/2 ks
  • Salátová okurka 1/2 ks
  • Pepř
  • Veganská klobása 8 ks
  • Paprika žlutá 1 ks
  • Cibule šalotka 1 ks
  • Paprika červená 1 ks
  • Kapusta růžičková 150 g
  • Olej olivový 20 ml
  • Majonéza veganská 150 g
  • Hořčice dijonská 50 g
  • Hořčice hrubozrnná 50 g
  • Sůl
  • Chilli paprička 1 ks
  • Javorový sirup 40 ml
  • Pomeranč 1/2 ks
  • Salátová okurka 1/2 ks
  • Pepř

Příprava

1
Klobásky nakrájejte na kousky. Z paprik odstraňte jádřince, šalotku oloupejte a nakrájejte na přibližně stejné kousky jako klobásky. Kapustičky očistěte, odstraňte tvrdý košťál a překrojte napůl. Střídavě vše napichujte na špejle. Zakápněte olivovým olejem.
2
Pečte 20 minut v troubě předehřáté na 180 °C s funkcí gril.
3
Mezitím připravte dip. V misce vidličkou promíchejte majonézu, oba druhy hořčice, vymačkanou pomerančovou šťávu, plátky chilli papričky, javorový sirup, sůl a pepř.
4
Upečené špízy podávejte s dipem, na kolečka nakrájenou okurkou a ozdobené bylinkami.
1
Klobásky nakrájejte na kousky. Z paprik odstraňte jádřince, šalotku oloupejte a nakrájejte na přibližně stejné kousky jako klobásky. Kapustičky očistěte, odstraňte tvrdý košťál a překrojte napůl. Střídavě vše napichujte na špejle. Zakápněte olivovým olejem.
2
Pečte 20 minut v troubě předehřáté na 180 °C s funkcí gril.
3
Mezitím připravte dip. V misce vidličkou promíchejte majonézu, oba druhy hořčice, vymačkanou pomerančovou šťávu, plátky chilli papričky, javorový sirup, sůl a pepř.
4
Upečené špízy podávejte s dipem, na kolečka nakrájenou okurkou a ozdobené bylinkami.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 2 dny

Od 18.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 9 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 2 dny

Od 20.11.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 9 dní

Od 04.12.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 2 dny

Od 18.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 9 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 2 dny

Od 04.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 9 dní

Od 04.12.2024 do 31.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.