1
Mleté maso dejte do mísy, přidejte rozmělněný česnek, nadrobno nasekanou šalotku, nasekaný koriandr, cukr, rybí omáčku a vše důkladně prsty promíchejte.
2
Maso rozdělte na 10 stejně velkých částí. Stonky citronové trávy ve spodní třetině na pár místech propíchněte nožem nebo naklepejte (aby se rozvoněla), případně použijte špejle, a s pomocí jemně navlhčených rukou je obalte ochuceným mletým masem.
3
Maso grilujte nebo opečte na pánvi ze všech stran dozlatova, asi 4 minuty z každé strany.
1
Mleté maso dejte do mísy, přidejte rozmělněný česnek, nadrobno nasekanou šalotku, nasekaný koriandr, cukr, rybí omáčku a vše důkladně prsty promíchejte.
2
Maso rozdělte na 10 stejně velkých částí. Stonky citronové trávy ve spodní třetině na pár místech propíchněte nožem nebo naklepejte (aby se rozvoněla), případně použijte špejle, a s pomocí jemně navlhčených rukou je obalte ochuceným mletým masem.
3
Maso grilujte nebo opečte na pánvi ze všech stran dozlatova, asi 4 minuty z každé strany.