1
Z jarní cibulky odstraňte zelenou nať a bílou část nakrájejte nadrobno. Přesuňte do misky a přidejte med, balsamikový ocet, olivový olej, nasekaný česnek a tymián. Dobře promíchejte.
2
Maso nakrájejte na kostky a promíchejte s medovou omáčkou. Odložte do lednice a nejlépe do druhého dne nechte marinovat.
3
Připravte si jehly nebo špejle na špízy. Nakrájejte červenou cibuli a fíky překrojte na čtvrtiny. Napichujte střídavě spolu s masem na připravené grilovací jehly. Pečte na rozpáleném grilu, těsně před podáváním osolte.
1
Z jarní cibulky odstraňte zelenou nať a bílou část nakrájejte nadrobno. Přesuňte do misky a přidejte med, balsamikový ocet, olivový olej, nasekaný česnek a tymián. Dobře promíchejte.
2
Maso nakrájejte na kostky a promíchejte s medovou omáčkou. Odložte do lednice a nejlépe do druhého dne nechte marinovat.
3
Připravte si jehly nebo špejle na špízy. Nakrájejte červenou cibuli a fíky překrojte na čtvrtiny. Napichujte střídavě spolu s masem na připravené grilovací jehly. Pečte na rozpáleném grilu, těsně před podáváním osolte.