1
Maso na několika místech nařízneme a vložíme do něj stroužky česneku. Osolíme a opepříme, potřeme hořčicí a z obou stran posypeme nasekanými bylinkami.
2
Alobal pokapeme olivovým olejem, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, na ní položíme maso a navrch ještě jednou posypeme cibulí. Vše zabalíme a dáme péct do trouby předehřáté na 180 stupňů.
3
Mezitím necháme na pánvi rozpustit kousek másla a orestujeme na něm rozpůlené fíky, které posypeme cukrem a zakapeme citronovou šťávou. Nakonec přisypeme ještě nakrájenou mátu.
4
Asi po hodině vyndáme maso z trouby, necháme chvíli odležet, nakrájíme na plátky a podáváme spolu s fíky.
1
Maso na několika místech nařízneme a vložíme do něj stroužky česneku. Osolíme a opepříme, potřeme hořčicí a z obou stran posypeme nasekanými bylinkami.
2
Alobal pokapeme olivovým olejem, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, na ní položíme maso a navrch ještě jednou posypeme cibulí. Vše zabalíme a dáme péct do trouby předehřáté na 180 stupňů.
3
Mezitím necháme na pánvi rozpustit kousek másla a orestujeme na něm rozpůlené fíky, které posypeme cukrem a zakapeme citronovou šťávou. Nakonec přisypeme ještě nakrájenou mátu.
4
Asi po hodině vyndáme maso z trouby, necháme chvíli odležet, nakrájíme na plátky a podáváme spolu s fíky.